Abonneren

Abonneren

Heb je een interessant dossier gezien? Of wil je op de hoogte blijven van het onderzoek dat een onderzoeker doet? 

Abonneer je dan op een dossier of een onderzoeker. Dan krijg je een mailtje als er een nieuwsbericht verschijnt. Bijvoorbeeld over dat ene dossier. Of een nieuwsbericht waar die onderzoeker bij betrokken is. 

Eerst inloggen 

Voordat je je kan abonneren moet je eerst inloggen. Dat doe je via de optie in het menu helemaal bovenaan. Volg de instructies op die pagina. Je logt dan in via jouw instituut, of als jouw instituut er niet bij staat via eduID. Een nieuw account is zo gemaakt met een e-mail adres. En de volgende keer kan je met een magische link via e-mail inloggen.

Ben je al ingelogd? Dan zie je in het bovenste menu de optie 'mijn account'. Dat betekent dat je bent ingelogd.

Waar kan ik me abonneren? 

Op een dossier vind je de knop 'volg dit dossier'. Op een medewerkersprofiel 'volg deze expert'. Klik op deze knop en dan hoef je alleen nog maar te kiezen of je direct een update wil bij een nieuw bericht, of liever dagelijks of wekelijks. 

Zoek bijvoorbeeld één van de dossiers uit deze lijst. Of zoek een onderzoeker met interessant onderzoek uit de lijst medewerkers

Wijzigen of afmelden

Via de optie mijn account is aanpassen of afmelden makkelijk. Je kan je afmelden voor de afzonderlijke onderwerpen of de frequentie van berichten aanpassen. Aanmelden voor een nieuw dossier of onderzoeker kan alleen via de betreffende pagina.

Ook kan je hier je account helemaal verwijderen.

Lukt inloggen niet en wil je iets aanpassen? Geef ons even een seintje via web-servicedesk@nioo.knaw.nl dan helpen we je graag.