Een nieuwe website

Ecology for life!
© NIOO-KNAW

Een nieuwe website

Ruim baan voor onze drie onderzoeksthema's
Nieuws

Vanaf vandaag kom je op onze nieuwe website terecht. Met een nieuwe vormgeving, én meer nadruk op de grote ecologische thema's waar onze onderzoekers aan werken. 

De drie onderzoeksthema's van het NIOO - biodiversiteit, klimaatverandering en het duurzaam gebruik van land & water - zie je al gelijk bovenaan. Als je op een thema klikt, kun je snel naar alle informatie over wat we met dat thema doen: eigen dossiers, onderzoeksnieuws, praktische toepassingen en welke onderzoekers expertise hebben op dit gebied. 

Zo kun je vanaf onze nieuwe homepage altijd gericht op zoek. Maar we vertellen je natuurlijk ook waar we mee bezig zijn, met een keuze uit de laatste NIOO-nieuwsverhalen en een actuele agenda. Wil je verder rondkijken? Dan zie je bij 'Uitgelicht' alvast een paar suggesties. Of laat je meenemen in ons onderzoek door de nieuwe NIOO-film.

Ook bij de vormgeving staat overzichtelijkheid voorop. Met ruim opgezette pagina's waarin volop ruimte is voor beeld, en een vaste plek voor onze experts. Want het zijn de mensen van het NIOO die zorgen dat ons onderzoek van hoog niveau is, maar ook midden in de maatschappij staat: ecologie voor al het leven!

Aan de website is hard gewerkt door ons en onze partners LimoenGroen (techniek) en Puurpxl (ontwerp). Maar een nieuwe site betekent natuurlijk ook kinderziektes. We horen graag als er iets niet werkt, of als je niet vindt waar je naar op zoek bent. Hier bij het NIOO houden we van bugs, maar dan wel alleen van het soort dat rondspringt in de natuur.

Iets gevonden? Vragen? Opmerkingen? Stuur een mail naar web-servicedesk@nioo.knaw.nl.