Arbeidsvoorwaarden

Fietsers
© Pixie

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een veelzijdig en flexibel arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een aantrekkelijk salaris en regelingen conform de Cao voor de Nederlandse Universiteiten, is er een aanvullend arbeidsvoorwaardenpakket. Dit pakket voorziet in de verschillende behoeften die je als medewerker kunt hebben, afhankelijk van je levensfase en/of loopbaanambities. Hieronder vind je verschillende mogelijkheden.

Flexibel werken

Een goede balans tussen werk en privé vinden wij noodzakelijk voor duurzame inzetbaarheid. Er zijn diverse mogelijkheden om flexibel te werken, door onder andere:

  • Gedeeltelijk thuiswerken.
  • (Gedeeltelijk) betaald ouderschapsverlof.
  • De mogelijkheid om vakantie te sparen voor een sabbatical.
  • Meer werken voor extra vakantiedagen.
  • Vitaliteitsregeling: deels doorbetaald 1 of 2 dagen minder werken voor medewerkers die de AOW-gerechtigde leeftijd naderen. 

Keuzemodel arbeidsvoorwaarden

Via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden kun je een deel van jouw arbeidsvoorwaarden flexibel inzetten. Je kunt arbeidsvoorwaarden tegen elkaar uitruilen, bijvoorbeeld door bruto salaris in te zetten voor een bijdrage in de aanschaf van een fiets of in de kosten van een sportabonnement.

Verzekeringen

Door gebruik te maken van onze collectiviteit, ontvang je kortingen op diverse verzekeringen. Zo kun je bijvoorbeeld korting krijgen op de ziektekostenverzekering, autoverzekering, inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering en reisverzekering.

Ook bieden we de mogelijkheid een nabestaandenverzekering af te sluiten die voorziet in een  nabestaandenuitkering voor de achterblijvende partner in geval van overlijden.

Persoonlijke ontwikkeling

Je krijgt de ruimte en middelen om aan je loopbaan te werken door middel van een uitgebreid intern opleidingsaanbod en studiefaciliteitenregeling. Wij investeren graag in jou!